Contacteaza-ne

+40 268 586059

Termeni și condiții

Date de identificare S.C. SAPOROSO EQUIPMENT S.R.L - persoana juridica cu sediul in Brasov, Str. Tâmpei nr.13, Bl. D1, Sc. E, Ap. 14, punct de lucru: Str. Barbu Delavrancea 18, 500334, Brașov, România, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J08/2883/2017, avand CUI RO 38372753, numita in continuare SAPOROSO EQUIPMENT.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Informatii privind DEEE

SAPOROSO EQUIPMENT SRL este autorizata sa introduca pe piata echipamente electrice si electronice – numarul de inregistrare RO 2018 02 EEE 3030 I.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

Simbolul care insoteste produsul indica faptul ca aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor. De asemenea, SAPOROSO EQUIPMENT SRL aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii pot preda DEEE echivalent la sediul SAPOROSO EQUIPMENT SRL.

Acces și drepturi vizitator site

SAPOROSO EQUIPMENT garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.gastrobar.ro, in interes personal (informare, contactare, efectuarea de comenzi online) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAPOROSO EQUIPMENT fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC SAPOROSO EQUIPMENT SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@gastrobar.ro. SAPOROSO EQUIPMENT va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SAPOROSO EQUIPMENT exclusiv in scopul declarat al site-ului. Pentru protecția datelor dumneavoastră, SAPOROSO EQUIPMENT a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Astfel, datele furnizate de dumneavoastra din formularul de comanda / formularul de contact vor fi folosite numai pentru a va raspunde solicitarii sau a va trimite confirmarea comenzilor. facturare si pentru livrarea comenzilor.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea cererii / comenzii dumneavoastra. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa SAPOROSO EQUIPMENT, doar in scopul procesarii cererii dumneavoastra (cerere de oferta, cerere informatii stoc produse, cerere detalii tehnice, onorare comanda).

SAPOROSO EQUIPMENT nu va folosi datele dumneavoastra in alte scopuri decat cele pentru care dumneavoastra v-ati exprimat acordul sau pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra.

Conform Legii nr. 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SAPOROSO EQUIPMENT cu o cerere scrisa, datata si semnata sau prin transmiterea unui mail la adresa office@gastrobar.ro. SAPOROSO EQUIPMENT se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, derulate de societatea noastra, vi se va cere acordul explicit.

SAPOROSO EQUIPMENT nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj trimis contine datele noastre de identificare si se transmite pentru a realiza si/sau onora comanda dumneavoastra.

SC SAPOROSO EQUIPMENT SRL (administrator al site-ului www.gastrobar.ro), respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor sai şi se angajează să nu le transmită către terţi decat în scopul pentru care au fost primate de la dumneavoastra: stabilire contact cu clienti, pentru efectuarea si livrarea comenzilor. Astfel, datele pot fi transmise catre: procesatorul de plati, companii de curierat.