Contacteaza-ne

+40 268 586059

Plată și transport

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SAPOROSO EQUIPMENT (www.gastrobar.ro).

Termenul de livrare a produselor va fi comunicat dupa plasarea comenzii. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 24-48 ore, functie de destinatie. Daca stocul este epuizat termenul este de aproximativ 7 zile de la data plasarii comenzii.

Costul transportului este 25 lei (TVA inlcus). Pentru comenzi mai mari de 600 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.Se face prin curieri proprii, la sediul dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin www.gastrobar.ro se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SAPOROSO EQUIPMENT SRL (www.gastrobar.ro).